Blogge blogge

Så er det vist paa sin plads med et første indlæg her på bloggen. Ugen op til afrejse var en smule hektisk. Det lykkedes i syvende og sidst at få lejet lejligheden ud og den store fødselsdags/farvelfest blev afholdt med stor succes. En super fantastisk dag med en skøn blanding af familie, fysser, gamle håndboldtøser, klatrevenner, berejste, skibumser, kollegaer, naboer og andet godtfolk. Det var fantastisk at kunne samle samle så mange af de mennesker, der er med til at give mit liv indhold.

Lejligheden blev pakket ned og ligeledes blev mit liv de næste mange maaneder i en taske. Inden det sädan rigtig går løs har jeg 5 ugers rejse i Europa. Kort inden afrejse fik mulighed for at sejle med nogle klatrevenner i det græske slut september, hvilket jeg umulig kunne sige nej til. Turen startede såedes ud med 4 dage i Geneve, Schweiz, hos Dom og Sofia, som jeg mødte i Vietnam for 8 år siden. De er ligeså rejselystne, og er nyligt hjemvendt fra 1 års rejse i Sydamerika. Nogle dejlige dage med masser af rejsesnak, picnic, tur i bjergene og ikke mindst god mad.

IMG_0052.JPG

IMG_0056.JPG

Herefter fløj jeg til Kroatien, hvor jeg er har camperet med min mormor og morfar. De 3 planlagte dage blev til 14 dage. Skønt selskab og de 2 er altid med på den værste. Som fx. da morfar og jeg skulle kæmpe om “længst tid i planken”. Efter 3!!!! minutter gav morfar op. Manden er snart 80 og har aldrig prøvet en planke før. Hvad f*** sker der for det?

Det er nok fra mormor, jeg har det der nysgerrighedsgen. Hun er virkelig nysgerrig. På den gode måde. Så hun skulle også forsøge sig med TRX-træneren, efter at hun gentagne gange undrede sig over mine forgæves forsøg på at oprette det skæve træ med mit træningsagregat. Efter lidt hurtig instruktion kørte Mormor på med TRX’eren og konkluderede, at sådan en skal hun da eje! Imens har morfar beskæftiget sig med at lære mig pælestik og dobbelthalvstik, så jeg er forberedt på min kommende sejlads. Desuden har jeg lært en masse nye ord som jeg i fremtiden vil forsøge at gøre brug af:

Tullevælling = Kaffe med mælk
Suge på lappen = Når man ikke har mange penge
At sele = at savle
Jumpe = hoppe
Fjevs = er stadig ikke helt sikker på betydningen, men muligvis en fyr/gut

IMG_0171.JPG

IMG_0116.JPG

IMG_0169.JPG

IMG_0170.JPG

Barnebarnet kunne da heller ikke andet end at trække på smilebåndet, når morfar råber til mormor: “Kom lige her Åse – vi skal lige lave en selfie”. Selfierne bliver selvfølgelig sendt over iphonen og ipad’en (hvor strikkeopskrifterne også ligger gemt) Mobilepay blev da også lige installeret, for det var da ret smart kunne morfar godt se.

Jeg har altid pralet lidt med jeg har verdens sejeste bedsteforældre. De 2 nægter bare at sætte sig i en stol og blive gamle. Istedet holder de sig up-to-date med, hvad der foregår i verden og holder sig selv fysisk igang. De er begge videbegærlige, sjove og enormt omsorgsfulde. TAK for 2 skønne uger i den bette vogn.

IMG_0087.JPG

IMG_0089.JPG

IMG_0078.JPG

IMG_0098.JPG

Jeg er nu taget til Bosnien-Hercegovina, hvor jeg bor i hyggelige Mostar. Imorgen går turen videre til Sarajevo.

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Kroatien. Bogmærk permalinket.

Et svar til Blogge blogge

  1. Hej Linepigen
    Hold da op du får en på opleveren. Snart er det vores tur og vi glæder os til at være sammen med dig. Dejligt at det går godt og vejret er med dig.
    Her hjemme har vi faktisk haft sommer igen. Padlet på Voerå 22 km en dag og lørdag padlet til Deget 16 km. I går tog vi motorcyklerne til Løkken i det herlige vejr. Så jo der sker også noget herhjemme. Jeg skal udstille i weekenden, så det er jeg spændt på.
    Mange kærlige tanker sender din mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s