Kosovo og Makedonien

Efter nogle super skønne uger rundt i Balkanlandene, går turen nu videre til Grækenland, hvor jeg skal mødes med mine klatrevenner hjemmefra. Vi skal sejle rundt mellem øerne på en lejet sejlbåd og har selvfølgelig vores klatregrej med, så jeg vi kan få prøvet kræfter med klipperne. Nedenunder lidt billeder fra Kosovo og Makedonien. I Makedonien couchsurfede jeg hos en super sød og gæstfri pige, og jeg fik endda hjemmelavet ajvar med i rygsækken, som hendes forældre havde lavet. Ved Ochridsøen i Sydmakedonien boede jeg på det skønneste guesthouse med udsigt ud over søen. Nogle fantastisk dage med endnu engang skønne mennesker.

IMG_0423.JPG
Skolepiger i Pristina, Kosovo

IMG_0427.JPG

IMG_0424.JPG

Skopje

 

IMG_0426.JPG

Mtbtur ved Ochridsøen Makedonien

IMG_0425.JPG

Ochrid i Makedonien

IMG_0429.JPG

Robinson sunset guesthouse

IMG_0431.JPG

IMG_0430.JPG

IMG_0428.JPG

IMG_0432.JPG

IMG_0433.JPG

Morgenmad ved Ochridsøen, venter på de første solstråler rammer

 

 

 

 

 

IMG_0435.JPG

IMG_0437.JPG

IMG_0436.JPG

Ome og Michael

IMG_0434.JPG

IMG_0439.JPG

IMG_0438.JPG

Må lige dele en sjov oplevelse. Sjoveste bemærkning (sagt i kunstbutik, ung kvindelig ekspedient) “we have very good artist here. All is made by handjob” det første halve sekund prøver jeg at holde masken, men må efter et fuldstændigt ukontrollerbart grineanfald forlade butikken. Pinligt og lidt synd for pigen. Anyways et farvel til disse fantastisk smukke lande, som bestemt fortjener mere opmærksom fra omverden. Også et farvel til mine elskede bureks (butterdejslignende sandwich med forskellige fyld) og rakia (hjemmebrygget alkohol), som serveres overalt i Balkanlandende. De lokale mener det kurerer alt, og mente helt bestemt det var vejen frem mod min ørepine!

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Kosovo, Makedonien. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s