🔋 Opladning 🔋

2015/01/img_2110.jpg

Bottle beach, Koh Phangan

For mentalt at lade op til mit 7-dages meditationsretreat i total stilhed tager jeg til en stille strand på øen Koh Phangan, hvor de vilde fuldmånefester med mere end 10.000 deltagende finder sted. Denne gigantiske og tildels vanvittige strandfest oplevede jeg for 8 år siden, og selvom jeg absolut er en festabe, har jeg ikke behovet for endnu engang at opleve dette mekka af neon, sprutspande, ildshows, psykedelisk musik, og det der dertil hører. Desuden vil det også være mega dårlig karma at indlede et meditationsretreat med 2 dages tømmermænd og neonfarvet uafvaskelig maling i ansigtet! Jeg har jo tidligere i Myanmar erfaret karmaens kræfter ⚡️ Aften inden jeg indkvarterer mig på Hotel stilhed i 7 dage og dermed overgiver mig til et dagsprogram med adskillige timers meditation, læren herom og buddhismens grundliggende tanker, får jeg den ide, at der ikke er noget bedre tidspunkt end lige nu at få lavet en tatovering på ydersiden af læggen. Jeg skal jo hverken bade i havet eller opholde mig i solen! Hvad jeg ikke havde overvejet var, at man på buddhistisk vis mediterer i skrædderstilling og ikke siddende på en stol, som jeg har lært det på vesterlandsk maner. Meget mere om ubekvemme meditationsstillinger mm. i næste indlæg!

Lidt billeder fra min opladningsuge på Bottle Beach.

2015/01/img_2089.jpg

I silende regnvejr afsted ad mudrede veje gennem junglen mod Bottle beach

2015/01/img_2086.jpg

Spektakulær natur

2015/01/img_2103.jpg

Trekking til nabostranden Coconut beach gennem junglen

2015/01/img_2108.jpg

Fik en ny ven, som sov udenfor min bungalow hver nat og fulgte mig ned på stranden til yoga hver morgen. Det hjalp lidt på min hundefobi 😊

2015/01/img_2109.jpg

Efter en vild og stormfuld nat lignede stranden næste morgen en losseplads med opskyllede ting og sager. Det var ret skørt, at se hvor mange mærkelige ting man kunne finde. I særdeleshed flip flops og tandbørster lod til at være et hit. Eftersom jeg ikke havde så meget andet at fordrive tiden med, gik der lidt sport i at finde små plastic legetøjsdimser – her er bare et lille udvalg! Efter et par timer havde de lokale med hjælp fra turisterne fjernet alt og stranden var igen pæn.

2015/01/img_2112.jpg

Morgenyoga med Emily på stranden

2015/01/img_2115.jpg <a href=”https://friphugl.files.wordpress.com/2015/01/

2015/01/img_2094.jpg 2015/01/img_2091.jpg 2015/01/img_2107.jpg <a hr

2015/01/img_2097.jpg <a

2015/01/img_2117.jpg

Min burmesiske ven Teddy, som var tjener på Bottle beach forsøgte at lære mig kunsten at lave fireshow med roterende bolde i snore – der var hverken ild i boldene eller mig! Jeg var ren fiasko og gav op efter jeg 10. gang havde jongleret en tennisbold i hovedet af mig selv. Teddy pakker tasker på ladet af trucken. Farvel til Bottle beach.

2015/01/img_2121.jpg

Min søde veninde Lise Stenberg ville gerne have fornøjelsen af at more sig, over de udkast jeg selv havde lavet af min søskendetatovering. Heldigvis fik tatovøren og jeg i samarbejde fundet frem til et motiv, der var mine søskende værdig at placere på min krop. PS: Dette er den pæneste side af mine udkast – de andre sider får ikke lov at se. Den ydmygelse vil jeg gerne spare mig selv for…haha>2015/01/img_2118.jpg 2015/01/img_2079.jpg

Live large – travel light ✌️

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Thailand og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s