Kuala Lumpur – Malaysia

Petronas Tower by day

Petronas Tower by day

Da mit visum i Indonesien kun tillod mig 30 dages ophold maette jeg lave en lille escape til Malaysia baade for ikke (endnu engang, som det skete i Thailand) at overskride mit ophold, men ogsaa for at jeg kunne faa mine 30 dages ophold paa Filipinerne til at passe med at vi vil ankomme til Hong Kong omkring 1. april. Kuala Lumpur er en super hightech by og de store shoppingcentre ligger side om side. Byen har ikke det store at byde paa udover selvfolgelig shopping og et par dage er nok til at opleve byens sevaerdigheder herunder China Town, Little India, Petronas Towers (som fra 1994 til 2004 var verdens hoejeste bygning, men er dog stadig verdens hoejeste twintower bygning). Jeg boede paa et fedt hostel, og laerte hurtigt nogle cool mennesker at kende. Endte dog ogsaa paa en arrangeret pubcrawling med alt hvad der dertil hoerer af gimmicks > klistermaerke paa troejen paafoert navn og land, en guide med flag og kaempe megafon der konstant opfordrede til at bunde oel eller tage (endnu) en shot, oelstafet og kuponer der gav rabat paa oel og drinks i de barer vi besogte. Hvor kikset det end lyder, saa var det et brag af en aften og vi festede til den lyse morgen. Aften faldt sammen med fejringen af det kinesiske nytaar, hvorfor gaden paa et tidspunkt blev forvandlet til et inforno af fyrvaerkeri og kanonslag, der blev antaendt med dominoeffekt og gaden var et stort flammehav af eksplosioner, der ingen ende ville tage.

Der var da ogsaa meget fedt at opleve en fuldstaendig civiliseret by et par dage, men saa var det ogsaa nok. Derfor var det med stor forventning og glaede at jeg boardede mit fly, der skulle bringe mig til Filipinerne, hvor jeg i Puerto Galero paamoenstrede  MS Anaconda  sammen med 4 andre gaster. Dette sejlereventyr befinder jeg mig midt i nu og det er helt fantastisk. Men meget mere om det i naeste post, naar jeg engang er ankommet til Hong Kong om en uges tid.

Petronas Tower by day

Petronas Tower by day

image

Chinatown

Chinatown

Pancake man

Pancake man

Little India

Little India

Hindu temple

Hindu temple

image image image image image

Muslim men hanging out

Muslim men hanging out

Colonial buildings from the dutch period

Colonial buildings from the dutch period

One more to steal! Had a cosy afternoon in one of KL's parks chatting with an iranian family, who  were on vacation with their too cute little daughter

One more to steal! Had a cosy afternoon in one of KL’s parks chatting with an iranian family, who were on vacation with their too cute little daughter

Father and daughter

Father and daughter

image

Citylife - a good mix of everything

Citylife – a good mix of everything

image

Photos of famous Malaysian actors taken from the cinema walls

Photos of famous Malaysian actors taken from the cinema walls

image

I've never seen a city like that plastered with enormous malls!

I’ve never seen a city like that plastered with enormous malls!

Petronas Tower by night

Petronas Tower by night

All by my self....tralala - KL Airport waiting for my departure to Manila, Philippines

All by my self….tralala – KL Airport waiting for my departure to Manila, Philippines – Good night

image

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Malaysia og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s