Rejseupdate

Det er desværre ikke blevet til så mange updates det sidste års tid. Dog til trods for, at jeg det seneste halve år er blevet beriget med skønne rejseoplevelser fra henholdsvis Jamaica, Færøerne og Portugal. Alle tre rejser står som dejlige minder og jeg kan på det varmeste anbefale alle tre destinationer til trods for landenes indbyrdes meget store forskelligheder.

Jamaica – TÆNK: Rastafari, hvide sandstrande, rom, weed, Bob Marley, kaffe, store og  mennesker, reggae, multiproppede busser.

 

Færøerne – TÆNK: Får, Får, Får, grønt, smuk natur, fjelde, spæk, skærpekød, ustadigt vejr, smalle tunneller, uld, lunder, fisk.

 

Portugal – TÆNK: Portvin, storbyliv, broer, vingårde, floder, national parker, strand, frisk fisk og slatne pomfritter.

 

Kroatien

I september står den igen på rejseaktivitet – her står den på en uges sejlferie i Kroatien. Nu blev jeg snydt i efteråret 2015, da jeg på daværende tidspunkt grundet mit ødelagte knæ ikke var i stand til på forsvarlig vis at indfinde mig på en sejlbåd. Nu er jeg mere end klar igen – og jeg glæder mig!

IMG_0478

 

 

Advertisement
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.